Πώς να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε αρχεία pdf;

2023-11-08

Αρχείο PDF (Φορταστή Document Format) είναι μια κοινή ηλεκτρονική μορφή εγγράφου, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας και το μορφότυπο δεν είναι εύκολο να αλλάξει, έτσι χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα στρώματα της ζωής. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να επεξεργαστούμε ή να τροποποιήσουμε αρχεία PDF για να ταιριάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει πώς να επεξεργαστεί και να τροποποιήσει αρχεία PDF.

1. χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή PDF πλευράς πελάτης

PDF Editor είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται ειδικά για την επεξεργασία και τροποποίηση αρχείων PDF, τα οποία μπορούν να κατεβάσουν και να εγκατασταθούν σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί επεξεργαστές PDF στην αγορά που παρέχουν μια ποικιλία από διαφορετικές λειτουργίες, όπως η εισαγωγή, διαγράψτε, μετακινήστε, περιστροφή, καλλιέργεια, και μεγέθυνση σελίδων. Επιπλέον, μπορούν επίσης να είναι επεξεργασία κειμένου, επεξεργασία εικόνας, προσθέτοντας σχόλια και άλλες λειτουργίες. Ωστόσο, τέτοιοι συντάκτες κατεβάζονται γενικά δωρεάν και χρησιμοποιούνται για αμοιβή.

2. χρησιμοποιώντας το online επεξεργαστή PDF

Εκτός από τοπικά εγκατεστημένοι συντάκτες PDF, υπάρχουν διαθέσιμα μερικοί συντάκτες PDF. Αυτές οι υπηρεσίες δεν απαιτούν λήψη ή εγκατάσταση λογισμικού, απλά ανεβάστε το αρχείο PDF σας για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Παρέχουν χρήσιμα χαρακτηριστικά όπως προσθήκη και αφαίρεση σελίδων, περιστροφή σελίδων, αλλαγή μεγέθους σελίδων, προσθέτοντας κείμενο, σχολιάζοντας, και ετικέτα. Αλλά πρέπει επίσης να πληρώσεις για να χρησιμοποιήσεις.

3. χρησιμοποιώντας PDF μετατροπέα

Αν μόνο χρειάζεται να επεξεργαστείτε το κείμενο στο αρχείο PDF και δεν χρειάζεται να εκτελέσετε άλλες λειτουργίες σε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μετατροπέα PDF. PDF Converter είναι ένα εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων PDF σε άλλες μορφές. Μπορεί να μετατρέψει αρχεία PDF σε Microsoft Word, Excel ή PowerPoint μορφές. Μόλις τα αρχεία PDF μετατρέψουν σε άλλες μορφές, μπορείτε να τα επεξεργαστείτε όπως τα κανονικά έγγραφα.

Το παραπάνω είναι πώς να επεξεργαστεί και να τροποποιήσει το αρχείο pdf. Γενικά, είναι πολύ πρακτικό και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε εύκολα και να τροποποιήσετε αρχεία PDF. Μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη μέθοδο για να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.