Cum pentru a edita și modifica fișiere pdf?

2023-11-08

Fișierul PDF (Portable Document Format) este un format electronic comun de document, care are caracteristicile de platformă cross și format nu este ușor de schimbat, așa că este folosit pe scară largă în toate domeniile de viață. Cu toate acestea, în unele cazuri, este posibil să avem nevoie să editam sau să modificăm fişierele PDF pentru a se potrivi nevoilor specifice. Acest articol va discuta cum se edita și modifica fișiere PDF.

1. folosind editorul PDF din partea clientului

PDF Editor este un instrument special utilizat pentru editarea și modificarea fișierelor PDF, care pot fi descărcate și instalate pe un calculator personal. Există mai multe editori PDF diferite pe piață care oferă o varietate de funcții diferite, cum ar fi inserția, șterge, muta, rotație, şi redimensionează paginile. În plus, ele pot fi, de asemenea, editarea textului, editarea imaginii, adăugarea comentarii și alte operațiuni. Cu toate acestea, astfel de editori sunt în general descărcați gratuit și utilizează pentru o taxă.

2. folosind editorul PDF online

În plus față de editorii PDF instalate local, există unele editori PDF online disponibili. Aceste servicii nu necesită descărcarea sau instalarea software-ului, doar încărcați fișierul PDF pentru a începe editarea. Acestea oferă caracteristici utile, cum ar fi adăugarea și eliminarea paginilor, rotirea paginilor, redimensionarea paginilor, adăugarea textului, comentarii, şi etichetare. Dar trebuie să plăteşti şi pentru a folosi.

3. folosind PDF convertor

Dacă aveți nevoie doar pentru a edita textul din fișierul PDF și nu trebuie să efectueze alte operații pe el, puteți utiliza un convertor PDF. PDF Converter este un instrument pentru a converti fişiere PDF la alte formate. Acesta poate converti fișiere PDF la Microsoft Word, Excel sau PowerPoint formate. Odată ce fișierele PDF sunt convertite în alte formate, le puteți edita la fel ca documentele obișnuite.

Cel de mai sus este modul de a edita și modifica fișierul pdf. În general, este foarte practic și vă permite să editați și să modificați fișiere PDF cu ușurință. Puteți alege o metodă potrivită pentru a edita și modifica în funcție de nevoile dumneavoastră.