Hur redigerar och ändrar pdf-filer?

2023-11-08

PDF (Portable Document Format) fil är ett vanligt elektroniskt dokumentformat, som har egenskaper som tvärplattform och format är inte lätt att ändra, så det används i stor utsträckning i alla samhällsskillnader. I vissa fall kan vi dock behöva redigera eller ändra PDF-filer för att passa specifika behov. Den här artikeln kommer att diskutera hur man redigerar och ändrar PDF-filer.

1. att använda PDF-redigeraren på klientsidan

PDF Editor är ett verktyg som används speciellt för att redigera och modifiera PDF-filer, som kan laddas ner och installeras på en personlig dator. Det finns många olika PDF-redigerare på marknaden som ger en mängd olika funktioner, såsom insats, radera, flytta, rotera, gröda, och ändra storlek på sidorna. Dessutom kan de också vara textredigering, bildredigering, lägga till kommentarer och andra åtgärder. Men sådana redaktörer laddas i allmänhet ned gratis och används mot en avgift.

2. använda PDF-redigeraren online.

Förutom lokalt installerade PDF-redigerare finns det några online PDF-redigerare tillgängliga. Dessa tjänster behöver inte ladda ner eller installera programvara, bara ladda upp din PDF-fil för att börja redigera. De ger användbara funktioner såsom att lägga till och ta bort sidor, rotera sidor, ändra storlek på sidor, lägga till text, kommentarer, och märkning. Men du måste också betala för att använda.

3. med PDF-omvandlare

Om du bara behöver redigera texten i PDF-filen och inte behöver utföra andra åtgärder på den, kan du använda en PDF-omvandlare. PDF Converter är ett verktyg för att konvertera PDF-filer till andra format. Det kan konvertera PDF-filer till Microsoft Word, Excel eller PowerPoint-format. När PDF-filerna konverteras till andra format, kan du redigera dem precis som vanliga dokument.

Ovanstående är hur man redigerar och ändrar pdf-filen. I allmänhet är det mycket praktiskt och låter dig enkelt redigera och ändra PDF-filer. Du kan välja en lämplig metod för att redigera och ändra beroende på dina behov.